torstai 4. joulukuuta 2014

Tacopiirakka

Iltapalavinkki


Bongasin hetki sitten tacopiirakan ohjeen Yhteenkasvettu -blogista, ja päätin testata sitä heti samana päivänä herkullisen iltapalan himoissani.
 
 
Piirakka oli helppo ja nopea valmistaa, ja kyllä, se oli maukas. Voisinpa tehdä sitä uudelleen vaikka itsenäisyyspäivän illaksi linnanjuhlien makupariksi (vai pitääkö silloin pitäytyä suomalaishenkisimmissä tarjoiluissa?).
 
Tacopiirakka
125 g voita
pari desiä jauhoja
desi kaurahiutaleita (meiltä löytyi neljän viljan)
pari ruokalusikallista vettä ja ripaus suolaa
 
Pohjaa paistetaan ensin puolisen tuntia 180-200 astetta.
 
Päälle paistetaan jauhelihaa, joka maustetaan tacomausteella, laitoin mukaan myös sipulia. Lisäksi päälle laitetaan kermaviiliä, tomaattia, juustoraastetta ja nachoja, ja koko komeus uuniin vielä siksi aikaa, että juustoraaste sulaa.
 
 
 
 
Helppoa ja hyvää! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti